Våroppvisningen 2016

Mandag 2. mai er det våroppvisning i Turnhallen for alle gymnastene i Bergens Turnforening. Oppvisningen er i år delt i to. Hver del er beregnet til å vare i litt over en time.

Hallen vil være åpen for publikum fra kl 16.00. I kafeen blir det salg av mat og drikke. Bergens Turnforenings orkester vil spille i pausen mellom oppvisningsdelene (ca kl 18.00).
VÅROPPVISNING, 2016

Del 1 starter kl 16.30. Gymnastene som skal delta møter senest kl. 16.15 i Løpegangen ved plakat merket gymnastens parti (for eksempel Jenter 6-7 år). Gymnastene møter ferdig kledd til oppvisning. Yttertøy tas av i garderoben.

Følgende partier/gymnaster skal delta på del 1:
Barn/voksen 2-3 år.
Barn/voksen 4 år.
Turn jenter 6-7 år.
Turn gutter 8-9 år.
Ungdom/voksen 13+.
RG-oppvisningsparti 10-12 år.
Troppsturn, Rytmisk Gymnastikk, Turn Kvinner og Turn Menn.
Gymnastene skal sitte på anviste plasser før og etter at eget parti har hatt oppvisning. De kan hentes der etter at deres oppvisningsdel er ferdig. Alle gymnastene vil få premie etter endt oppvisning.

Del 2 starter kl 18.30. Gymnastene som skal delta møter senest kl. 18.15 i Løpegangen ved plakat merket gymnastens parti (for eksempel Jenter 8-9 år). Gymnastene møter ferdig kledd til oppvisning. Yttertøy tas av i garderoben.

Følgende partier/gymnaster skal delta på del 2:
Barn/voksen 5 år.
Turn gutter 6-7 år.
Turn jenter 8-9 år.
Turn jenter/gutter 10-12 år.
RG-oppvisningsparti 6-7 år.
RG-oppvisning 8-9 år.
RG oppvisningsparti 13 +.
Troppsturn, Rytmisk Gymnastikk, Turn Kvinner og Turn Menn.

Inviter gjerne familie og venner til å komme og se på! Vi ønsker oss et stort publikum som sammen med alle Bergens Turnforenings gymnaster, trenere og ledere er med på å bidra til en flott oppvisning og sesongavslutning.

Vi anbefaler alle å være tidlig ute! Det kan være vanskelig å finne parkering.

VELKOMMEN!

Turngruppen, instruktører og ledere Pris: (inkluderer del 1 og del 2)

Voksne kr. 100,-
Barn kr. 50,-

Vi ønsker alle god sommer!
Velkommen til semesterstart til høsten i uke 35!
For mer informasjon, se www.bergensturnforening.no