Fakta om turnhallen

Løpebanen
Hallen 2
Turnhallen har et brutto idrettsareal på ca. 1500 m². Hoveddelen av hallen er 44 x 23 meter (1012 m²), altså en full håndballbane.
Hallen kan lett deles inn i 3 deler à 23 x 14.5 m ( 333 m²) ved hjelp av skillevegger. Den ene veggen er en lydskillevegg som senkes ned fra taket, mens den andre er et forheng med nett øverst og tett duk nederst.
Takhøyden er 8 meter, dvs. full høyde for rytmisk sportsgymnastikk.

Løpebane
I tilknytning til hovedhallen har Turnhallen en 100 m rett løpebane med 4 baner

Gulvbelegg og oppmerking
Turnhallen har et Dynaspike Sportsbelegg på gulvet. Dette er egnet for de fleste idretter. Gulvet er oppmerket for håndball, volleyball og basketball. Vi gjør oppmerksom på at klister normalt ikke tillates brukt.

Garderober/ dusj/ badstu
Turnhallen har 2 garderober med tilhørende dusjer og toaletter, beregnet for 82 og 60 personer. I begge garderobene er det badstuer.

Tribuner
I 2. etasje er det sittetribune med plass for 177 tilskuere.

Høyttaler/ musikk
Hallen er utstyrt med et godt høyttaler-/ musikkanlegg med kassettspiller, CD-spiller og trådløs mikrofon.

Funksjonshemmede
Turnhallen er tilrettelagt for funksjonshemmede både når det gjelder tilkomst, toaletter og dusj/ garderobeanlegg. Det er heis til 2. etasje.

Møterom og kontorer
I 1. etg. ligger kontoret til daglig leder (delvis betjent) og kontoret benyttes også av kveldsvakten.
I Turnhallens 2. etg. ligger 3 møterom og BT's styrerom og arkiv, samt et velutstyrt kjøkken. Møterommene er lyse og trivelige, og veggene formelig oser av gammel bergensk idrettstradisjon. I tillegg til vanlige lysrør er møterommene utstyrt med lampetter eller halogenbelysnig som kan dempes.
Hele 2. etasje er på dagtid, men lokalene benyttes også på kveldstid til møter i foreningen.

Salg
I foajèen har vi en salgsbod som er betjent noen treningskvelder, samt under arrangement. I tillegg er der automater for salg av mineralvann og varmt drikke.
--------------------------------------------------------------------------------
Kontakt:
Turnhallen