Hjem Turngruppen Rytmisk Gymnastikk Troppsturn Turn Kvinner/Menn Friidrett Orientering Turnhallen Turnforeningen Turnerhytten Andre grupper Innkalling til ...

Turnhallen

Turnhallen på Slettebakken eies og drives av Bergens Turnforening. Den ble bygget i 1989 som erstatning for den gamle Turnhallen i Sigurdsgaten i Bergen sentrum.
Turnhallen leies ut til større eller mindre arrangementer.
Beliggenhet
Turnhallen ligger i tilknytning til idrettsområdet på Slettebakken vis à vis Bergenshallen, Turnkassen og Gimlehallen. Gode, gratis parkeringsmuligheter for privatbil i området. Lett tilkomst med Skyss linje 3, og med Bybanen.

Utleie
Turnhallen eies 100% av Bergens Turnforening. For å finansiere hallens drift, leies den ut til trening for andre idrettslag og bedriftsidrettslag.

Hallen er dessuten velegnet for andre arrangementer. Det har med hell blitt arrangert messer, utstilling av modelljernbaner, fotballturneringer m.v.

Vi har ledige timer for vårsessongen 2015.

For leie ta kontakt med daglig leder i i Turnhallen Randi Galtung Døsvig tlf: 55 28 69 69, Mob: 92050030, e-post: post@bergensturn.com.

Fakta om turnhallen

Utleie